Så här väljer du rätt kepsmodell för din ansiktsform

28 juli 2022
Helen Johansson

editorial

Att tänka på vid köp av ny keps.

Det finns många olika kepsmodeller på marknaden nuförtiden och det kan vara svårt att välja rätt keps för din ansiktsform. I den här artikeln kommer vi att diskutera de olika kepsmodellerna och hjälpa dig att bestämma vilken som passar dig bäst. Vi kommer också att ge dig tips om hur du bär en keps och ser bäst ut. Så oavsett om du precis har börjat samla på kepsar eller om du letar efter en ny stil att lägga till din samling, läs vidare!

Det finns tre huvudmodeller av kepsar: baseballkeps, snapback och fitted cap. Baseballkepsar är den mest populära typen av keps och kan bäras av vem som helst. Snapbacks är ett snyggare alternativ och bärs ofta av unga människor eller hipsters. Fitted caps är mindre vanliga men kan vara ett bra val för de som som har ett mindre huvud eller som vill ha en mer anpassad look.

kepsar

Se över din ansiktsform.

När du väljer en keps måste du ta hänsyn till ansiktsformen. Om du har ett runt ansikte bör du undvika baseballkepsar eftersom de kan få ditt ansikte att se ännu rundare ut. Prova i stället en snapback eller en monterad keps. Om du har ett ovalt-om du har ett ansikte som är format kan du bära vilken typ av mössa som helst. Om du har ett fyrkantigt ansikte kan du välja en baseballkeps eller en snapback för att mjuka upp dina drag. Om du har ett hjärtformat ansikte kan du välja en passformad keps för att visa upp dina kindben.

När du väl har valt rätt kepsmodell för din ansiktsform är det det är dags att tänka på hur du ska bära den. Om du vill se snyggare ut kan du prova att bära mössan bakåt eller luta den åt sidan. Om du försöker hålla solen borta från dina ögon, bär kepsen framåt. Och om du bara vill ha en avslappnad look kan du ta på dig kepsen och justera den tills den är bekvämt.

 

Där har du det! Nu vet du hur du väljer rätt modell för din ansiktsform och hur du bär den. Så ge dig ut och börja shoppa! Och glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner som också letar efter en ny keps. Tack för att du läste!

Fler nyheter